Pildīti kabači ar ķiploka asumiņu
Pārgriež kabačus gareniski uz pusēm, izdobj mīkstumu un sakapā. Sasmalcina sīpolu, viegli apcep kopā ar malto gaļu. Pievieno kabača saturu, sadrupinātu sieru un citas sastāvdaļas. Maisot cep vidējā karstumā, lidz siers izkusis. Piepilda kabaču pusītes un grilē 6-7 minūtes.
Iesūtījusi: Astra Āboliņa, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Tomātu biezenis - 2.ēdamk.
- Ķiploka daiviņas - 1.gab.
- Eļļa - 1.ēdamk.
- Sīpols - 1.gab.
- Maltā gaļa - 250.g
- Nelieli kabači - 4.gab.
- Siers ar zilgano pelējumu - 100.g