Marinēti vistu spārniņi
Lieliska recepte marinētu vistas spārniņu pagatavošanai.
Vistu spārniņus nomazgā. Liek traukā, klāt liek sagrieztus ķiplokus, izspiež cirtonu sulu un piejauc pārējās garšvielas. Visu sajauc, ieliek aukstumā uz pāris stundām.
Cep uz grila. Labi garšo ar rīsiem!
Labu apetīti!
Iesūtījusi: Ērika Sviķe
Sastāvdaļas
- Rozmarīns - 1/2.tējkar.
- Vistas spārniņi - 2.kg
- Citrons - 2.gab
- Ollīveļļa - 2.ēdamkar.
- Santa maria broilera garšv. - 1/2.tējkar.
- Santa maria gaļas kop.garšv. - 1/2.tējkar.
- Sāls - 2.ēdamkar.
- Ķiploki - 2 .gab