Tradicionāls gards šašliks
Kas var būt labāks par klasiku!
Visu sagriež, kā jau šašlikam. Sajauc, samaisa, samīca un ieliek
zem sloga uz 3 h, pēc tam noņem slogu, vēlreiz visu samaisa,
samīca, nogaršo. Ja kas trūkst, piejauc klāt un atstāj marinēties
vēl 3 h bez sloga. Var, protams, marinēt ilgāk, tad būs mīkstāks,
bet pietiek ar 6 h.
Lai labi garšo!
Iesūtījis: Raimonds Reinholds, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks
Sastāvdaļas
- Cukurs - 1.edamkarote
- Cūkgaļas kakla karbonade - 3.kg
- Pipari - 2.edamkarotes
- Sāls - 3.edamkarotes
- Galda etikis 7% - 1.edamkarote
- Citroni - 3.gabali
- Sipoli sagriezti gredzenos - 3.kg