Cūkgaļas kakla karbonāde grilēta īpašaja 4 sastāvdaļu mērcē 5 minūšu marinādē
Izmēģini recepti!
Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež 2 cm biezās šķēlēs un marinā iepriekš sajauktā 4 sastāvdaļu maisījumā, ieziežot šķeles no abām pusēm un nedaudz pamīcot.
Gaļu var cept jau pēc 5-10 minūtēm, bet jo ilgāk tā tā tiek noturēta marinādē, jo ir garšīgāka.
Sastāvdaļas
- Risso rapšu eļļa - 2 .ēdamkarote
- Santa marija gaļas kopējā garšviela - 1 .ēdamkarote
- Saldskābā čili mērce - 2 .ēdamkarote
- Sojas mērce - 2 .ēdamkarote
- Cūkgaļas kakla karbonade - 1.kg