Cauraudža iesmojums
Tomātus un baklažānus uz uguns apdezina, noņem mizu, sasmalcina, liek podā.
Ribiņas sagriež un apcep uz oglēm ar nelielu liesmiņu, ~ 25 min, liek podā.
Pievieno sviestu, liek uz oglēm karsēties - 10 min, tad pievieno baltvīnu un karsē vēl 10 min, tad sasmalcinātus zaļumus. Noņem no oglēm un pagaida 5 min. Pasniedz ar labu konjaku vai čaču.
Iesūtījis: Ernests Jāvalds, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks
Sastāvdaļas
- Baltvīns - 400.g
- Sviests - 200.g
- Pētersīļi, dilles, kindza - 70 .g
- Baklažāni - 1/2.kg
- Tomāti - 1/2.kg
- Cauraudzis ar ribiņu - 2 .kg