Indiešu/ķiršu cepamgaļa
Sagriež cūkgaļu gabaliņos - ne pārāk mazo, pievieno sagrieztu
sīpolu, pārkaisa ar Tandori masala (nopērkams Maxima XXX, garšviela
atrodās metāla iepakojumā (bundžā 100gr.)).
Pievieno klāt ķiršu jogurtu un sagriezta citrona gabaliņus.
Visu samaisa, un pēc garšas pievieno klāt sāli, piparus, vai
cukuru.
Ja vēlaties vairāk izteikt ķiršu garšu, tad pievienojiet 2 - 4
ēd.k. ķiršu sīrupa vai ķiršu liķiera.
Marinādē vēlams noturēt vismaz 5 h.
-Grillējam-
Iesūtījis: Kaspars Grīnbergs, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks
Sastāvdaļas
- Pipari/čilli.pēc garšas
- Citrons - 1/4 - 1/2.gab.
- Tandori masala - 3.ēd/k
- Ķiršu jogurts - 1/2.L
- Sīpols vidēja liel. - 2.gab.
- Cūkgaļa - 1.kg
- Sāls.pēc garšas
- Cukurs.pēc garšas