Kā pagatavot labu šašliku
Var cept četras stundas pēc iemarinēšanas.
1. 3 kg gaļu sagriež, 5 citronu sulu iespiež.
2. 4 kg sīpolus sagriež gredzenos, piegriež ķiplokus pēc sava stipruma, 3 tomātus, pēterīļlus, dilles, 2 burkānus, gurķi svaigu.
3. Sulai jābūt līdz ar gaļu, nevar liet ūdeni, tikai citronus. Ja šķidrums nav līdz ar gaļu, droši spiediet vēl citronu. Pēc četrām stundām var cept. Labu apetīti!
Iesūtījis: Vitalijs Kuznecovs
Sastāvdaļas
- Citoni - 5.gb
- Sīpoli - 4.kg
- Tomāti - 3.gb
- Pētersīļi, dilles, svaigs gurķis
- Burkāni - 2.gb
- Gaļa - 3.kg