Vistu akniņas ar bekonu un grillētiem cherry tomātiem

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

Vistu akniņām piespiež ķiplokus. Pievieno sulu no laima puses, rīvētu laima miziņu, sāli un majonēzi. Atstāj marinēties un 30 min.

Akniņas uzsprauž uz koka iesmiem, katram iesmam gareniski pārliek pāri bekona šķēli. Iesmus liek saspiežamajās cepamrestēs un liek grillēties. Blakus grillē tomātu ķekarus.

Kad tomāti gatavi, tos liek traukā un pārlej ar mērci no laima, olīvēļļas, sāls, brūnā cukura,  ķiploka daiviņas, bazilika.

Lieliskas uzkodas pie auksta šņabja :)

 

 

Reklāma
Reklāma

 Iesūtījusi: Jolanta Ozoliņa,  konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa - 3.ēdamkarotes
  • Brūnais cukurs - 1/2.tējkarote
  • Vistu akniņas - 1 .kg
  • Bekona šķēles - 6.gab.
  • Koka iesmiņi - 6.gab.
  • Laims - 1.gab.
  • Ķiploki - 3-4.daiviņas
  • Majonēze - 2.ēdamkarotes
  • Sāls.pēc garšas
  • Cherry tomāti - 6 .ķekari
  • Svaigs baziliks.pēc garšas