Jaunie kartupeļi ar biezpiena cepurīti

FOTO: Inese Stuģe

Jaunos kartupeļus ļoti rūpīgi nomazgājam un pārgriežam gareniski uz pusēm. Nogriezto pusīti nobārsta ar garšvielām (ļoti labi noder Santa Marija garšviela kartupeļiem). Tālāk kartupeļus kārtojam uz cepešpannas nedaudz apslakām ar eļļu un liekam cepties 220 grādos kādas 25 - 30 min. Tas atkarīgs no kartupeļu lieluma.
Gatavos kartupeļos iegriež un nedaudz uzspiežot atver, kur ieliek sataisīto biezpienu ar dillēm.
Pasniedz ar siļķes gabaliņiem vai bekona šķēlītēm.
       Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Biezpiens - 200.gr
  • Garšvielas
  • Jaunie kartupeļi - 4.gab
  • Dilles