Jaunie kartupeļi ar biezpiena cepurīti
Jaunos kartupeļus ļoti rūpīgi nomazgājam un pārgriežam gareniski
uz pusēm. Nogriezto pusīti nobārsta ar garšvielām (ļoti labi noder
Santa Marija garšviela kartupeļiem). Tālāk kartupeļus kārtojam uz
cepešpannas nedaudz apslakām ar eļļu un liekam cepties 220 grādos
kādas 25 - 30 min. Tas atkarīgs no kartupeļu lieluma.
Gatavos kartupeļos iegriež un nedaudz uzspiežot atver, kur ieliek
sataisīto biezpienu ar dillēm.
Pasniedz ar siļķes gabaliņiem vai bekona šķēlītēm.
Lai labi garšo :)
Sastāvdaļas
- Biezpiens - 200.gr
- Garšvielas
- Jaunie kartupeļi - 4.gab
- Dilles