Kabaču medaljoni
Kabačos ir daudz vērtīgu uzturvielu – pektīns, kas veicina zarnu trakta darbību un samazina aizcietējumu risku. Pektīni labu uzsāc toksīnus un izvada no organisma kaitīgās vielas, piemēram, mazina tūsku, izvadot sāļus, ja to ir pārāk daudzu. Tāpēc ēdam kabačus pilnām mutēm!
Sastāvdaļas
- Zaļumi
- Bazilika pulveris
- Siers
- Tomāti
- Milti
- Sāls
- Kabači
Gatavošana:
- Nepāraugušus kabačus sagriež 1 cm biezās šķēlēs, pārkaisa ar sāli. Kad izdalās sula, tos apviļā miltos.
- Vispirms katru apcep no vienas puses, tad pagriež ar apcepto pusi uz augšu, uz tās liek tomāta šķēli un siera gabaliņu, uzkaisa sāli un bazilika pulveri.
- Pannai uzliek vāku, samazina uguni. Kad siers pakusis, katram medaljonam uzliek nedaudz zaļumu.