Ceptais ķirbju un biezpiena deserts

FOTO: Shutterstock.com

Pannu ieeļļo un pārkaisa ar sausiņiem. Ķirbi sagriež šķēlēs un apcep sviestā. Biezpienu samaisa ar olām, cukuru un vaniļas cukuru. Cepamā pannā kārto: ķirbja kārtu, biezpiena masas kārtu, virsū sacepumu pārkaisa ar sausiņiem un cep cepeškrāsnī gatavu.

Iesūtījusi: Judīte Olte, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs - 1/2.glāze
  • Olas - 4.gabali
  • Sviests - 100.grami
  • Biezpiens - 500.grami
  • Ķirbis - 500.grami
  • Maltie sausiņi