Ķirbju zupa ar kariju un čilli
Nomizo ķirbi, sagriež kubiņos un liek uz uguns vārīt, līdz tas ir mīksts. Pa to laiku nomizo ingvera sakni un sarīvē uz smalkas rīves. Čili arī sagriež smalki, ja gribi asāku - var likt ar visām sēklām, bet, ja ne tik stipru, tad izņem sēkliņas laukā no čilli pipara. Kad ķirbis ir gatavs, pieliek klāt garšvielas un ingveru, čilli piparu un vēl pavēra 10 minūtes. Pēc tam visu blenderī samaļ, un zupa ir gatava pasniegšanai. Labu apetiti!
Iesūtījusi: Beate Dancenoka, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece
Sastāvdaļas
- Karija garsviela - 2.tējkar.
- Viens kirbis - 500-1000 .g
- 2 cilli pipari - 2.gab
- Sals,pipari,zaļumi(petersila saiskitis)
- Ingvera sakne.neliels gabaliņš