Cepeškrāsnī ceptas kabaču nūjiņas

Diētiska uzkoda, ar ko našķēties vasaras vakaros. Ļoti garšos arī bērniem.
Uzkodu pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērci.

FOTO: Shutterstock.com

Uzkodu pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērci.

Sastāvdaļas:

  • 3–4 jauni cukīni vai kabacīši
  • 1 tējkarotes paprikas pulvera
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 50 g cietais siers

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Sagriez cukini vai kabačus 5 cm garos stienīšos, pievieno augu eļļu un sāli. Atsevišķā bļodā sajauc augu eļļu, garšvielas, rīvētu sieru un maltus ķiplokus. Iemērc cukīni šajā mīklā un liek uz cepešpannas. Cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes 200 grādos.
Uzkodu pasniedz ar skābo krējumu vai jogurta mērci. Labu apetīti! 

Saistītie raksti