7 veģetāras receptes gavēņa laikam
Salāti, zupas un siltie ēdieni – veģetāro ēdienu variāciju patiesi ir daudz!
Veģetāras, sātīgas, siltas un vērtīgas – turklāt vakariņas, kas būs gatavas 15 minūtēs! Kā pamata sastāvdaļa ir konservēti turku zirņi, dārzeņi un siers.
Zupa būs ar izteiktu tomātu garšu, ko tai piešķirs tieši tomātu cepšana krāsnī. Ļoti viegli viegli pagatavojama.
3. Krēmīgs pesto ar penne makaroniem
Super krēmīga ideja pusdienu vai vakariņu maltītei!
Ātri, vienkārši un garšīgi – izlieto pāri palikušos vārītos kartupeļus un pagatavo interesantus salātus!
5. Ziedkāposti Singapūras gaumē
Šo ēdienu var nobaudīt austrumu virtuves ēstuvēs, taču vēsā mierā var pagatavot mājās. Garšos ļoti līdzīgi.
Visiem ēdieniem vokpannā universāla piedeva ir karija pasta – tās aizstāj virkni garšvielu un atdzīvina garšas ziņā neitrālus dārzeņus, piešķirot tiem gan pikantumu, gan aromātu. Ja vēlies vēl intensīvāku garšu, vari pievienot arī nedaudz laima sulas un kādu karoti sojas mērces.
7. Zirņu miltu vafeles ar dārzeņiem
Zirņu milti ir fantastisks olbaltumvielu avots, turklāt perfekti satur kopā mīklu, kas ir ļoti aktuāli, kad gatavo bez olām.