Čili un laima tako biešu tortiljā – sātīga veģetārā recepte
Tako (takos, taco vai tacos) biešu tortiljā ar veģetāru pildījumu ar svaigu laima un čili garšu, piedevām un salātiem.
Porciju skaits – 4
Sastāvdaļas:
Pildījums
- 450 g augu izcelsmes proteīns
- 1 ēdk. eļla
- 1 paciņa Santa Maria Čili un laima tako garšvielu maisījums
- 1ēdk. ūdens
Piedevas
- 200 g zaļie salāti
- 200 g kokteiļtomāti
- 200 ml gvakamole
- 150 g marinēti sarkanie sīpoli
- 100 ml Santa Maria Sarkano tomātu salsa (vidēji asa)
- 1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortilja ar bietēm
Pagatavošana
- Apcep veģetāro proteīnu (vai vistas gaļu) eļļā sakarsētā pannā, līdz tas ir zeltains un izcepies.
- Samazini temperatūru, pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Uzliec vāku.
- Pasniedz ar piedevām biešu tortiljā.