Recepte, kas jāiekļauj savos krājumos uz palikšanu! Jeb kā izmantot kabaču laiku

Šī vienkāršā recepte izdevās pārsteidzoši garda – tagad manos recepšu krājumos tā būs uz palikšanu!
Tās lieliski garšo gan siltas, gan aukstas!

FOTO: Agnese Gabrāne

Tās lieliski garšo gan siltas, gan aukstas!

Sastāvdaļas:

  1. neliels kabacis
  2. diļļu bunte
  3. turku zirņu milti
  4. kviešu milti
  5. neliels sīpols
  6. garšvielas: sāls, pipari, vēl pievienoju savu iecienītāko garšvielu maisījumu ‘'Fajita'' (nopērkams, šķiet, visos pārtikas veikalos)

 

Gatavošana:

  • Sarīvē kabaci, sasmalcina sīpolu un dilles.
Reklāma
Reklāma
  • Visu sajauc bļodā ar garšvielām.
  • Kabača sulu nost nelēju, taču pievienoju pusi uz pusi turku zirņu miltus un kviešu miltus tik daudz, lai izveidojas bieza masa.
  • Liek sakarsētā pannā cepties no abām pusēm zeltaini brūnas.

Tās lieliski garšo gan siltas, gan aukstas!
 

Saistītie raksti