Recepte, kas jāiekļauj savos krājumos uz palikšanu! Jeb kā izmantot kabaču laiku
Šī vienkāršā recepte izdevās pārsteidzoši garda – tagad manos recepšu krājumos tā būs uz palikšanu!

FOTO: Agnese Gabrāne
Tās lieliski garšo gan siltas, gan aukstas!
Sastāvdaļas:
- neliels kabacis
- diļļu bunte
- turku zirņu milti
- kviešu milti
- neliels sīpols
- garšvielas: sāls, pipari, vēl pievienoju savu iecienītāko garšvielu maisījumu ‘'Fajita'' (nopērkams, šķiet, visos pārtikas veikalos)
Gatavošana:

- Sarīvē kabaci, sasmalcina sīpolu un dilles.

- Visu sajauc bļodā ar garšvielām.
- Kabača sulu nost nelēju, taču pievienoju pusi uz pusi turku zirņu miltus un kviešu miltus tik daudz, lai izveidojas bieza masa.

- Liek sakarsētā pannā cepties no abām pusēm zeltaini brūnas.

Tās lieliski garšo gan siltas, gan aukstas!