Pikanta mencas fileja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mencas fileju aplaista citrona sulu, uzber sāli, piparus. Speķi sagriež gabaliņos un uz pannas izkausē. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus un sacep ar speķi. Tad pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, rīvmaizi. Tomātus rupji sagriež un kopā ar sulu liek lēzenā veidnē. Tad ieliek filejas gabalus, pārkaisa ar saceptiem sīpoliem un papriku. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Pasniedz siltu ar dārzeņiem.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Mencas fileja - 500.g
  • Puscitrona sula
  • Sāls, pipari
  • Žāvēts speķis - 50.g
  • Sīpoli - 2.gab
  • Ķiploks - 2.daiviņas
  • Rīvmaize - 2.ēd.k.
  • Konservēti tomāti - 400.g
  • Sasmalcināti pētersīļi - 2.ēd.k.
  • Paprika - 1/2.gab