Pikantās krevetes
Nomazgātus tomātus sagrieziet gabaliņos. Nomazgājiet krevetes un
noplaucējiet tās ar verdošu ūdeni. Sagrieztus sīpolus un ķiplokus
apcepiet, pirms tam ielejot 3-4 karotes olīveļļas, pielieciet
karoti tomātu mērces, mazliet sāls un visu vēl pakarsējiet.
Pievienojiet tomātus, sasmalcinātu pētersīļu zariņu, ieberiet
krevetes, uzberiet čili piparus. Cepiet visu aptuveni 7-8 minūtes
un pasniedziet ar grauzdētu maizi.
Recepti iesaka Drogheria & Alimentari
garšvielas
Sastāvdaļas
- Izlobītas krevetes - 600.g
- Tomāti - 2 - 3.gab
- Tomātu mērce - 1.ēd.k.
- Sīpols - 1/2.gab
- Ķiploks - 1.daiviņa
- Malta paprika
- Pētersīļu zariņš - 1.gab
- Olīveļļa - 3 - 4.karotes
- Mazliet sāls un sarkano piparu