Pikantās krevetes

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

Nomazgātus tomātus sagrieziet gabaliņos. Nomazgājiet krevetes un noplaucējiet tās ar verdošu ūdeni. Sagrieztus sīpolus un ķiplokus apcepiet, pirms tam ielejot 3-4 karotes olīveļļas, pielieciet karoti tomātu mērces, mazliet sāls un visu vēl pakarsējiet.  
Pievienojiet tomātus, sasmalcinātu pētersīļu zariņu, ieberiet krevetes, uzberiet čili piparus. Cepiet visu aptuveni 7-8 minūtes un pasniedziet ar grauzdētu maizi.

Recepti iesaka Drogheria & Alimentari garšvielas

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Izlobītas krevetes - 600.g
  • Tomāti - 2 - 3.gab
  • Tomātu mērce - 1.ēd.k.
  • Sīpols - 1/2.gab
  • Ķiploks - 1.daiviņa
  • Malta paprika
  • Pētersīļu zariņš - 1.gab
  • Olīveļļa - 3 - 4.karotes
  • Mazliet sāls un sarkano piparu