Cepta forele ar kartupeļiem
Nomazgātu, iztīrītu foreli ierīvējiet ar „Drogheria“ garšvielām,
kas samaisītas ar garšaugu eļļu.
Nemizotus kartupeļus rūpīgi nomazgājiet, sagrieziet uz pusēm un
garšas uzlabošanai pievienojiet „Drogheria“ garšvielu maisījumu
kartupeļiem, kā arī ķiplokus.
Visu salieciet uz cepamās plātes, apslaciniet ar olīveļļu un cepiet
cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 45 minūtes.
Pirms pasniegšanas apslaciniet foreli ar „Drogheria“ klasisko
balzamiko mērci.
Recepti iesaka Drogheria & Alimentari
garšvielas
Sastāvdaļas
- Svaigas foreles
- Kartupeļi
- „drogheria“ garšvielu maisījums kartupeļiem
- Ķiploki
- Olīveļļa
- „drogheria“ klasiskā balzamiko mērce
- Marinādei:
- „drogheria“ garšvielu maisījums zivīm
- Malti pipari ar ķiplokiem
- Garšaugu eļļa ar ķiplokiem un pētersīļiem