Majonēzē sacepta forele

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1 personai

Foreli sagriež gabaliņos, apslacina ar citronu sulu. Sīpolus sasmalcina, sviestā apcep, pārkaisa ar sāli, izmaisa. Majonēzei pievieno šķipsnu cukura. Sieru sarīvē. Ugunsdrošā māla podiņā (150 g tilpums) liek foreli, pārliek ceptos sīpolus, uzlej majonēzi, pārkaisa sieru un cepeškrāsnī sacep.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Foreles fileja - 100.g
  • Sīpols - 1.gab
  • Sviests - 1.tējk.
  • Citronu vai cidoniju sula - 1.tējk.
  • Majonēze - 40.g
  • Cukurs
  • Holandes siers - 20.g