Pildītās krabju nūjiņas
Ņemam adzesētas (nevis sadētas) krabju nūjiņas, uzmanīgi jāatritina vaļā, uzsmērē pa virsu kārtiņu siera salātu un uzmanīgi saritina atpakaļ. Pēc vēlēšanās var sgriest mazākos gabaliņos. Ja ir vēlēšanās ļoti skaisti pasniegt, kārto uz šķīvja, pa virsu salātu lapai, dekorē ar šķēlīti citrona un melnajām olīvēm. Ērtākai paņemšanai var saspraust kociņus. Garšīgi un ļoti skaisti.
Recepti iesūtīja: Recepšu konkursa 10 gadi "Viči" māk, mūsu punčus lutināt!
dalībniece Maruta Timofejeva
Sastāvdaļas
- Krabju nūjiņas "viči" - 250.g
- Siera salati - 200.g