Pildītas olas ar krabju gaļu

Foto: Anna Kovaļčuka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Anna Kovaļčuka




Izvārīt olas un atdzesēt.
Nolobīt čaumalu un olas pārgriezt uz pusēm, izņemt olas dzeltenumu.
Olas dzeltenumu nedaudz saspaidīt ar daksiņu, pievienot majonēzi, sīki sagrieztu krabju gaļu un  sāli, piparus.
Paņemt olas baltumu pusītes,un pildīt ar gatavo olu,krabju masu.
Pārklaisīt ar zaļumiem un pasniegt.
Labu apetīti!

Recepti iesūtīja: Recepšu konkursa 10 gadi "Viči" māk, mūsu punčus lutināt! dalībniece Anna Kovaļčuka

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Krabju gaļa - 150.gr
  • Olas - 6.gab
  • Majonēze provansas - 100.gr
  • Pētersīļu lapiņas
  • Sāls, pipari