Panētas krabju nūjiņas
Atsaldē un attin krabju nūjiņas tā kā papīra sloksnes un saliek virsū plānās šķēlēs sagrieztu sieru, tad sarullē atpakaļ un panē sakultā olā ar sāli un pipariem, tad miltos un cep no abām pusēm zeltaini brūnas nelielā eļļas daudzumā. Var izmantot gan aukstā, gan siltā veidā kā uzkodas vai kā siltā ēdiena piedevu pie rīsiem.
Recepti iesūtīja: Recepšu konkursa 10 gadi "Viči" māk, mūsu punčus lutināt!
dalībniece Inga Agnese
Sastāvdaļas
- Krabju nujinas.pēc izvēles
- Olas.pēc izvēles
- Milti vai rīvmaize.pēc izvēles
- Siers .pēc izvēles
- Sāls, pipari.pēc izvēles
- Eļļa.pēc izvēles