Krabju nūjiņas ar sieru
Atkausē krabju nūjiņas. Katru nūjiņu panē - olas, milti, olas. Cep vienu pusi - neceptajai pusei uzkaisa sāli, piparus. Kad brūna paliek pirmā puse, apgriež un ātri apkaisa nūjiņas ar sieru. Cenšas sieru bērt tieši uz krabju nūjiņām, lai mazāk trāpa uz pannas. Kad arī otra puse nūjiņām ir brūna, pannu noņem no uguns, bet vēl uz 5min uzliek vāku, lai siers labi izkūst. Gatavs!
Recepti iesūtīja: Recepšu konkursa 10 gadi "Viči" māk, mūsu punčus lutināt!
dalībniece Sigita Stočka
Sastāvdaļas
- Krabju nujinas - 16.gab
- Milti panēšanai - 3 .ēd.k.
- Olas2
- Sarīvēts labi kūstošs siers (holandes, krievijas...) - 100.g
- Sāls / pipari
- Eļļa cepšanai