Kā pagatavot pildītu jūras karūsu
Vai zināji, ka zivis ir lielisks skaistuma un veselības avots? Pagatavo pildītu karūsu un esi skaists un vesels!
Sastāvdaļas:
Porcija 2 cilvēkiem.
- 2 gab. jūras karūsas
- 1 glāze kuskusa
- 6 saujas svaigu spinātu
- 1/2 burciņas Rimi turku zirņu
- 2 ēd.k. sviesta
- 2 ēd.k. olīveļļas
- 2 daiviņas ķiploka
- 1 citrons
- 1/2 tējk. Sellection by Rimi itāļu garšvielas
- sāls pēc garšas
Gatavošana:
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
- Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.
- Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas.
- Spinātus sajauc ar kuskusu.
- Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepilda karūsas vēderā.
- To liek cepties uz 20 minūtēm 180 grādu temperatūrā.
- Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi.
- Pasniedzot ēdienu, to pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu.
Recepte: ''Aikāgaršo''