Cepam gan karūsas, gan karūsiņas. Recepte
Tie, kuri iecienījuši makšķerēt rudenī, kad dabu pārņem vēsas gaisa masas un ainavas iekrāsojas raibākos toņos, savas nomakšķerētās karūsas un karūsiņas pagatavot kā sātīgu uzkodu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Katru gabaliņu apviļājam kārtīgi, lai tie garšotu cits par citu labāk!
Sastāvdaļas:
- karūsas
- sāls, pipari
- ķiploki
- nedaudz miltu panēšanai
- eļļa cepšanai
Gatavošana:
- Karūsām notīra zvīņas, nogriež galvu un izņem iekšas.
- Tās nomazgā, sapiparo, sasāla un uzspiež ķiploku.
- Tad tās panē miltos un cep eļļā gatavas.
Recepte: Agita Gabrāne