Cepam gan karūsas, gan karūsiņas. Recepte

Tie, kuri iecienījuši makšķerēt rudenī, kad dabu pārņem vēsas gaisa masas un ainavas iekrāsojas raibākos toņos, savas nomakšķerētās karūsas un karūsiņas pagatavot kā sātīgu uzkodu!

Katru gabaliņu apviļājam kārtīgi, lai tie garšotu cits par citu labāk!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katru gabaliņu apviļājam kārtīgi, lai tie garšotu cits par citu labāk!

Sastāvdaļas:

  • karūsas
  • sāls, pipari
  • ķiploki
  • nedaudz miltu panēšanai
  • eļļa cepšanai

Gatavošana:

  • Karūsām notīra zvīņas, nogriež galvu un izņem iekšas.
  • Tās nomazgā, sapiparo, sasāla un uzspiež ķiploku.
  • Tad tās panē miltos un cep eļļā gatavas.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas