Tunča salāti

Pagatavošanas ilgums: 10 minūtes, 4 personām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas 


Salātiem:

  • 1 bundža Selection by Rimi tunča savā sulā
  • 2 ēd. k. Rimi kaperu
  • 2 seleriju kāti
  • 2 ēd. k. sakapātu sīpolloku vai maurloku
  • 10 Kalamata olīvas bez kauliņiem
  • 1 citrons
  • 40 g rukolas lapu
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas


Mērcei:

  • 4 ēd. k. jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%
  • 1 ēd. k. Selection by Rimi angļu sinepju
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
     

Pasniegšanai:

Svaigi cepti kruasāni

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana 

Nolej konservētam tuncim sulu un saplucini filejas. 

Pievieno smalki sagrieztus selerijas kātus un lociņus. Pieber kaperus. Pierīvē viena citrona miziņu un pielej 1–2 ēdamkarotes sulas (pēc garšas). Pastiprini garšas ar sāli un pipariem.

Sagatavo mērci: sajauc grieķu jogurtu ar sinepēm, pierīvē ½ citrona miziņas un pielej nedaudz sulas pēc garšas.

Salātus pasniedz ar rukolu un mērci, kā arī svaigi ceptu kruasānu. To vari arī iegriezt un likt pildījumu tieši kruasānā.

 

Sastāvdaļas