Vakariņas 15 minūtēs – zivs maisā
Pagatavot vakariņām restorāna cienīgu zivs ēdienu iespējams patiešām ātri un vienkārši.

FOTO: Normunds Baranovskis
Recepti atklāj šefpavārs Normunds Baranovskis.
Vajadzēs:
(2 porc., 15 min)
- 2 X 180 g zivs filejas (pēc izvēles)
- 1 tējk. paša gatavotās universālās garšvielas (sāls, cukurs, citronskābe)
- 1 sauja zaļumu, garšaugu
- 4 šķēles apelsīna
- 2 tējk. sviesta
- 2 x A4 lieluma loksnes cepamā papīra

Gatavošana
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
- Nogriež A4 formāta cepampapīru, liek dažas šķēles apelsīna, pa virsu zivs fileju, garsvielas un sviestu. Ietin maisu un aizsprauž ar koka knaģi.
- Cep 12 minūtes.
- Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.