Reņģes mīklā

Apēdamas arī aukstas un uz maizītes

FOTO: Shutterstock.com

Apēdamas arī aukstas un uz maizītes

Reņģes notīra tā, lai veidotos reņģu fileja. Liek uz dēlīša ar spīdīgo pusi uz leju. Tur, kur bija vidējā asaka, smērējam sinepes un liekam otru filejas gabalu pa virsu. Sagatavojam pannu. Kamēr panna karst, sagatavojam mīklu: traukā iesitam olas, pievienojam miltus un ūdeni. Mīklai jābūt biku biezākai nekā plānām pankūkām. Uzlejam uz panas eļļu, filejas gabaliņus apviļājam mīklā un cepam uz pannas, kamēr brūni. Garšvielas - pēc sirds patikas ;). Var pasniegt ar kartupeļiem vai nākošā rītā uz maizītes :)

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Augu eļļa .1l
  • Ūdens - 100.ml
  • Sinepes - 30.gr
  • Olas - 6.gab
  • Milti - 100.gr
  • Reņģes - 1.kg