Cepta līdaka ar citronu. Gardi!

Cepam līdaku!

FOTO: Shutterstock.com

Cepam līdaku!

Iztīrītas un nomazgātas zivis sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, apslaka ar citronu sulu, apviļā miltos un cep sakarsētā sviestā brūnas.

Gatavas liek uz zivju bļodas, pārlej no cepšanas palikušo sulu, dekorē ar citrona šķēlītēm.

Piedevās pasniedz ceptus kartupeļus, ceptus kabačus.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 2.karotes
  • Citrons - 1.gab
  • Līdaka - 700.g
  • Kausēts sviests - 2 1/2.ēdk.
  • Sāls