Kabaču biezzupa. Kā radīta vēsam vakaram

Ļoti veselīgi un ja nepievieno krējumu vai pievieno to nedaudz – arī diētiski!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kabaci nomizo un sagriež lielos gabalos. Liek to katliņā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas tikko apsedz kabačus. Kad kabacis mīksts (tas ir gatavs ļoti ātri!), pievieno konservētus zaļos zirnīšus (ja zirnīši ir svaigi, tie jāvāra reizē ar kabaci), sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles (Pētersīļus, dilles vai citus), sāli, piparus un ķiploku pēc garšas un visu sablenderē. Tad pievieno saldo krējumu vai krējumsieru (der, piemēram, arī kausētais Dzintara siers).
Un gatavs!
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kabači
  • Zaļie zirnīši (konservēti vai svaigi)
  • Saldais krējums vai krējumsiers
  • Sāls, pipari
  • Zaļumi
  • Ķiploks, ja vēlaties