Dārzeņu zupa ar garnelēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzvāra ūdeni, burkānus sagriež pusgredzenos un liek zupā, pievieno garšvielas. Uz pannas nelielā daudzumā apcep tomātus (sagrieztus kubikos 2x2) un puravus (sagrieztus salmiņos), cep, līdz mainās krāsa, tad liek zupā. Pievieno garneles, visu uzvāra un zupa gatava. Var baudīt zupu ar grauzdētu maizes šķēli un sinepju sviestu. Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Ūdens - 200.gr
  • Notīrītas garneles - 45.gr
  • Burkans varits - 20.gr
  • Svaigi tomāti - 35.gr
  • Puravi - 10.gr
  • Santa maria zivju garšviela ar citronu - 3.gr
  • Lauru lapas - 1.gb
  • Sviests - 20.gr