Gavēņa zupa. Recepte tievētājiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Divus notīrītus burkānus, vienu puķkāpostu, vienu nomizotu kartupeli un vienu pastinaku vai pētersīļa sakni izvāra divos litros ūdens, līdz mīksti, ar blendera palīdzību pagatavo viendabīgu zupu. Pievieno pēc garšas garšvielu "Kulinat+", ja zupa par biezu - papildina ar ūdeni, vēlreiz uzvāra. Lej šķīvjos, uzkaisa kapātus zaļumus.

 

Recepte: Figūras draugi

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Burkāni - 2.gab
  • Puķkāposts - 1.gab
  • Kartupelis - 1.gab
  • Pastinaks via pētersīļa sakne - 1.gab
  • Ūdens - 2.l
  • Garšvielas
  • Zaļumi