Garneļu gaspačo 15 minūtēs

FOTO: Shutterstock.com

Gatavošanas laiks: apm. 15 min.

4 personām

Dārzeņus labi noskalo. No paprikām izņem sēklas. Sīki sagriež paprikas, tomātus, maurlokus, cukini, gurķi un ķiplokus. Maisījumu lej bļodā. Pievieno aukstu buljonu, eļļu un citrona sulu. Pievieno sāli un piparus. Ja nepieciešams, garneles atkausē. Pievieno zupai. Zupai pirms pasniegšanas jābūt ļoti aukstai. Ja vēlas, var pievienot dažus ledus gabaliņus. Zupu pasniedz ar baltmaizi.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sarkanā paprika - 2.gab
  • Tomāti - 5.gab
  • maurloki vai lociņi.saišķītis
  • Cukinī - 1.gab
  • Svaigs gurkis - 1/2.gab
  • Ķiploka daiviņas - 1 -2 .gab
  • dārzeņu vai gaļas buljons - 1.l
  • Eļļa - 2.ēd.k.
  • Citrona sula - 50.g
  • Sāls - 1.tējk.
  • Melnie pipari - 1/4.tējk.
  • notīrītas garneles apm. - 300.g