Gaspačo zupa karstām dienām - ātra un vienkārša recepte

Gatavojam auksto zupu gaspačo!

Izmēģini!

FOTO: Shutterstock.com

Izmēģini!

Tomātu sulai pievieno čilli mērci, sablenderētus ķiplokus, sīpolus, sāli, saldo krējumu, visu sajauc, pievieno sagrieztus tomātus, gurķus, zaļumus pēc izvēles un liek ledusskapī uz 1 studu, lai zupa būtu auksta.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Tomātu sula - 1.litrs
  • Svaigi tomāti - 2.gb
  • Svaigi gurķi - 2.gb
  • Sakapātas ķiploka daiviņas - 4-5.gb
  • Sīpols - 1.gb
  • čilii mērce vistas gaļai - 4-5.ēd karotes
  • Salds krējums - 250.gr