Kefīra zupa ar brinzu
Kefīru sajauc ar citrona sulu, eļļu. Sāli piparus un cukuru pievieno pēc garšas. Gurķi sagriež mazos kubiciņos un pieliek zupai. Ķiploka daiviņu sasmalcina, arī pievieno zupai. Sausā panna apcep ciedru riekstus zeltainus. Šķīvjos salietai zupai pievieno brinzu un pārber ar apceptajiem riekstiem. Olas sagriež ceturdaļās, liek zupā, pārkaisa ar raudenes zaļumiem.
Sastāvdaļas
- Kefīrs - 1.l
- Olīveļļa - 2.tējk.
- Citrona sula - 2.tējk.
- Sāls
- Cukurs
- Gurķis - 1.neliels
- Ķiploka daiviņa - 2
- Ciedru riekstu - 50.g
- Vārītas olas - 2
- Brinzas - 150.g
- Daži raudenes zaļumi