Zupa ar kausēto sieru Dzintars ar sēnēm
Nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos, liek katlā un vāra, kamēr
mīksti, klāt pieliekot, lauru lapas, piparus,sāli.
Nomazgā šampinjonus un, kad kartupeļi gandriz mīksti, liek klāt
šampinjonus (vai citas sēnes).
Sagriež gaļu, sīpolus un sarīvē nomizotus burkānus, apcep pannā
Kad kartupeļi mīksti, pieliek saceptos burkānus, sīpolus un
gaļu. pavara kadu brīdi.
Liek klāt apmēram puspaciņu kausēto sieru. Maisot pavāra, kamēr
siers izkusis.
Var dekorēt ar šampinjoniem un zaļumiem.
Sastāvdaļas
- Sīpols - 1.gab
- Burkāni - 2.gab
- Kūpināta gaļa - 200.g
- Šampinjoni - 100.g
- Kartupeļi
- Garšvielas
- kausētais siers "dzintars" ar baravikām