Tomātu krēmzupa ar liellopa gaļu
Liellopa gaļu
sagriežam nelielos gabaliņos. Liekam vārīties (noputojam). Vāram
tik ilgi, līdz gaļa gatava. Tad gaļu izņemam no buljona. Buljonā
liekam vārīties kartupeļus. Uz pannas apcepam sīpolu un
puravu. Pievienojam kartupeļiem. Kad kartupeļi gatavi,
tikai tad pievienojam tomātus, es pievienoju jau rudenī
sagatavoto tomātu biezeni (skatīt receptēs
Tomātu biezenis). Visu uzvāru, tad sablendēju.
Pasniedzot katram bļodiņā ielejam zupu, tad ieliekam gaļas
gabaliņus un puravu ripiņas.
Lai labi garšo :
)
Sastāvdaļas
- Liellopu gaļa - 500.gr
- Konservēti tomāti - 500.gr.
- Kartupeļi - 4-5.gab.
- Sīpols - 1.gab.
- Puravs - 1.gab.
- Garšvielas