Aukstā zupa ar vistas gaļu. Izmēģini kaut ko jaunu!
Līdz šim, domājams, zinājām tikai klasisko auksto zupu - ar bietēm un tumši sarkanu. Taču tev noteikti jāizmēģina arī šī - aukstā zupa ar vistas gaļu!
Sastāvdaļas:
- viens garais gurķis
- buntīte lociņu un diļļu
- 4 vārītas olas
- 4 vārīti vistu šķiņķīši
- sāls, pipari, sinepes
- ķiploks
- 3l kefīra
- vārīts, atdzesēts ūdens
Gatavošana:
- Gurķi nomizo un sarīvē salmiņos.
- Lociņus un dilles sasmalcina.
- Olas novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.
- Novārītos vistu šķiņķīšus sagriež nelielos gabaliņos.
- Visām sastāvdaļām klāt lej kefīru, pieliek garšvielas.
- Zupu izmaisa. Ja tā ir par biezu, droši pievieno vārītu, atdzesētu ūdeni.
- Beigās zupai piespiež ķiplokus. Zupu izmaisa.
Recepte: Agita Gabrāne