Kabaču biezzupa

Vai esi biezzupu cienītājs? Tad šī biezzupa tev liksies patiesi garda, steidz pagatavot!

Ja biezzupa gatavota svinīgākām pusdienām, tad to droši var dekorēt arī ar zaļumiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja biezzupa gatavota svinīgākām pusdienām, tad to droši var dekorēt arī ar zaļumiem!

Sastāvdaļas:

  • 2 nelieli kabači
  • 3 kartupeļi
  • zaļie zirnīši
  • saldais krējums
  • baltmaizes grauzdiņi pasniegšanai
  • pētersīļi
  • sāls, pipari

Gatavošana:

  • Kabačus un kartupeļus nomizo, tos sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā vārīties. 
  • Tiem klāt pieber zaļos zirnīšus, pieliek sāli un piparus.
  • Kad dārzeņi ir mīksti, tiem klāt pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
  • Visus dārzeņus sablenderē, tiem pielej saldo krējumu.
  • Biezzupu uzvāra un pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem (kuri apcepti ķiploku zaļumu sviestiņā).

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas