Sajūti silto zemju dvesmu ar taizemiešu karija zupu!
Kamēr mums vēl ārā skaista ziema, tu vari paspēt sajust arī silto zemju dvesmu, pagatavojot taizemiešu zupu!
Sastāvdaļas:
- Thai curry sauce (mērce) - 480 g
- Nīlas asara fileja bez ādas - 450 g
- paprika - 1 gab.
- sarkanais sīpols - 1 gab.
- ķiploks - 2 daiviņas
- zaļumi pasniegšanai - 2 saujas
- eļļa cepšanai
- ūdens - 1,7l
Gatavošana:
- Asara fileju sagriež kubiņos.
- Tāpat notīra un sagriež sīpolu, ķiploku un papriku.
- Sīpolu apcep, pievieno papriku un zivs filejas gabaliņus.
- Kad zivs gabaliņi apcepti, pārlej tos ar taizemiešu karija mērci.
- Kad tā sāk vārīties, pievieno iepriekš uzvārītu ūdeni.
- Zupu pavāra vēl 3-5 minūtes.
Izmēģini zupu pasniegt kopā ar kraukšķīgām bagetes šķēlēm!
Recepte: ''Aikāgaršo''