Sajūti silto zemju dvesmu ar taizemiešu karija zupu!

Kamēr mums vēl ārā skaista ziema, tu vari paspēt sajust arī silto zemju dvesmu, pagatavojot taizemiešu zupu!

Šādu zupu pasniedz ar zaļumiem!

FOTO: Shutterstock.com

Šādu zupu pasniedz ar zaļumiem!

Sastāvdaļas:

  1. Thai curry sauce (mērce) - 480 g
  2. Nīlas asara fileja bez ādas - 450 g
  3. paprika - 1 gab.
  4. sarkanais sīpols - 1 gab.
  5. ķiploks - 2 daiviņas
  6. zaļumi pasniegšanai - 2 saujas
  7. eļļa cepšanai 
  8. ūdens - 1,7l

Gatavošana:

  • Asara fileju sagriež kubiņos.
  • Tāpat notīra un sagriež sīpolu, ķiploku un papriku.
  • Sīpolu apcep, pievieno papriku un zivs filejas gabaliņus.
  • Kad zivs gabaliņi apcepti, pārlej tos ar taizemiešu karija mērci.
  • Kad tā sāk vārīties, pievieno iepriekš uzvārītu ūdeni.
  • Zupu pavāra vēl 3-5 minūtes. 

Izmēģini zupu pasniegt kopā ar kraukšķīgām bagetes šķēlēm!

Reklāma
Reklāma

Recepte: ''Aikāgaršo''

 

Sastāvdaļas