Burkānu kāļu biezzupa
Ja esi biezzupu cienītājs, Tev noteikti jāpagatavo burkānu - kāļu biezzupa vakariņām. Kā arī neaizmirsti uzaicināt ciemos draugus - kopā gardāk!
Sastāvdaļas:
- 3 burkāni
- 1 kālis
- 4 daiviņas ķiploka
- sviests apcepšanai
- 150g saldā krējuma
- dārzeņu buljons
Gatavošana:
- Burkānus un kāli nomizo, sagriež mazākos gabaliņos un apcep sviestā.
- Sviestā apcep arī nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus.
- Dārzeņiem pievieno buljonu un sautē, līdz tie ir mīksti.
- Kad dārzeņi ir mīksti, tos sablenderē, lej katliņā, pievieno saldo krējumu.
- Biezzupu uzvāra.
Recepte: Agita Gabrāne