Rudens dārzeņu zupa ar vistu
Porciju skaits - 5, aptuvenās izmaksas ir 4.30 eiro. Veselīga un garda zupiņa, ko bērns vienmēr ēd gardu muti.
Nepieciešams:
- 2 vistas stilbiņi
- 3 vidēji burkāni
- 1 sīpols
- 8 kartupeļi
- 1 neliels kabacis
- Garšvielas (sāls, pipari, lauru lapas, mazliet cukura)
- Krējums un zaļumi pēc izvēles
Pagatavošana:
1. Katlā ar ūdeni liek vistu kopā ar gabalos sagrieztiem burkāniem, sīpoliem un garšvielām.
2. Kad gaļa mīksta un buljons ievārījies, gaļu ar visiem kauliem ņem ārā.
3. Liek zupā nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus.
4. Atkaulo gaļu un sagriež mazoz gabaliņos.
5. Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, zupai pievieno nomizotu un gabaliņos sagrieztu kabaci.
6. Pievieno atkauloto gaļu.
7. Vāra, kamēr kartupeļi gatavi un kabači pašķīduši.
Pasniedz pēc izvēles ar zaļumiem un krējumu.
Iesūtījusi: Agnese, mazā Marka mamma, "Vichy Classique" bērnu ēdienu recepšu konkursa dalībniece
BALVĀ
Viens uzvarētājs, kuru noteikts Mammamuntetiem.lv redakcija, balvā saņems:
- Kvalitatīvu un siltu “KLIPPAN SAULE” pledu (140x100cm) no 100% aitu vilnas, kurā ietīties rudenīgajos vasaras vakaros un baudīt gardos Vichy ūdeņus;
- 6 Vichy Fresh Bubbles ar divām garšām;
- 3 Vichy negāzētā ūdens pudeles 1,5l iepakojumā.