Zaļa un smaržīga. Brokoļu biezzupa
Ienesam krāsas ēdienkartē, vārot brokoļu biezzupu!

FOTO: Shutterstock.com
Brokoļu zupas recepte, kas jāizmēģina!
Sastāvdaļas:
2 vidēja izmēra brokoļi,
2 kartupeļi,
1 burkāns,
1 sīpols,
1 paciņa kausētā siera,
garšvielas pēc izvēles,
skābais krējums vai siers,
grauzdiņi, sāls, garšvielas pēc izvēles.
Pagatavošana:
- Nelielā ūdens daudzumā izvāra nomizotus kartupeļus un burkānus.
- Kad tie mīksti, pievieno brokoļus. Kad tie kļūst mīksti, pievieno garšvielas un sāli.
- Uz pannas apcep smalki sagrieztu sīpolu, ko pievieno izvārītajiem dārzeņiem.
- Tad pārlej ar kausēto sieru un sablenderē.
- Pasniedz ar skābo krējumu vai sieru un grauzdiņiem.