Garda vistas zupa ar rīsu nūdelēm un šampinjoniem
Ātri pagatavojama zupa steidzīgam vakaram.
Nepieciešamās sastāvdaļas
2 l vistas buljona (te lieliska vistas gaļas buljona
recepte)
vārīta vistas gaļa (ja ir vēlēšanās, iepriekš var noņemt vistas
ādu)
sojas mērces
300 g šampinjonu
200 g plāno rīsu nūdeļu (var izmantot arī cita veida makaronus)
Pagatavošana:
Pēc dotās receptes uzvāra vistas buljonu.
Sagriež šampinjonus šķēlēs, uzvārīto vistas gaļu sadala gabaliņos. Visu saber buljonā. Pavāra pāris minūtes.
Tad pievieno nūdeles un vāra tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.
Pēc garšas pievieno sojas mērci.
Var pasniegt ar zaļumiem vai latviskā stilā ar krējumu.
Labu apetīti!