Garda vistas zupa ar rīsu nūdelēm un šampinjoniem

Ātri pagatavojama zupa steidzīgam vakaram. 

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešamās sastāvdaļas

2 l vistas buljona (te lieliska vistas gaļas buljona recepte)
vārīta vistas gaļa (ja ir vēlēšanās, iepriekš var noņemt vistas ādu)
sojas mērces
300 g šampinjonu 
200 g plāno rīsu nūdeļu (var izmantot arī cita veida makaronus)


Pagatavošana:

Pēc dotās receptes uzvāra vistas buljonu.

Sagriež šampinjonus šķēlēs, uzvārīto vistas gaļu sadala gabaliņos. Visu saber buljonā. Pavāra pāris minūtes. 

Tad pievieno nūdeles un vāra tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma. 

Reklāma
Reklāma

Pēc garšas pievieno sojas mērci.

Var pasniegt ar zaļumiem vai latviskā stilā ar krējumu. 

Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas