Burkānu krēmzupa ar kokosriekstu pienu

Krēmzupas der lieliskām vakariņām ne tikai vēla rudens vakaros, bet arī plaukstošā pavasarī! 

Lai ar krēmzupām neveidotos liela ķēpa, uzreiz jāņem talkā lielāks katliņš.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai ar krēmzupām neveidotos liela ķēpa, uzreiz jāņem talkā lielāks katliņš.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas:

  1. 5 burkāni
  2. 3 vidēji lieli kartupeļi
  3. 1 neliels sīpols
  4. šampinjoni
  5. tofu
  6. siers
  7. kokosriekstu piens
  8. Oatly krējums
  9. garšvielas
  10. buljona kubiņš
  11. sojas mērce

Pagatavošana:

  • Notīrītus dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos un liek vārīties ūdenī, kam pievienots buljona kubiņš.
  • Sagriež sīpolu, tofu un sēnes.
  • Kartupeļus un burkānus liek blenderī, pielejot nedaudz buljona. Tam pievieno arī kokosriekstu pienu un sasmalcinātos sīpolus.
  • Visu sablendē un vēlreiz lej katlā uzmest burbuli. Tad arī pievieno karoti krējuma un garšvielas.
  • Sēnes un tofu apcep, nedaudz pievienojot sojas mērci. Sarīvē sieru.
  • Kad krēmzupa nokļuvusi bļodā, tai virsū liek sēnes un tofu, un pārkaisa ar sieru.:)

 

Klāt lieliski garšos maizes grauzdiņi: baltmaizi sagriež mazākās šķēlītēs, pārlej ar kripatiņu eļļas un apgrauzdē cepeškrāsnī.