Vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem
Ja nepieciešams zupu pagatavot ātri, izvēlies vistas gaļu!
Vajadzēs:
500 g svaigas vistas gaļas ar kauliņiem
200 g rīsu
3 burkāni
5 vidēja lieluma kartupeļi
2 l ūdens
Sāls, pipari, citas garšvielas pēc vajadzības
Zaļumi
Skābs krējums
Pagatavošana
Vistu vāra kopā ar garšvielām. Kad tā gatava, izņem no katliņa un atkaulo. Gaļu liek atpakaļ katliņā un pievieno rīsus.
Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.
Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
Vāra līdz kartupeļi gatavi.
Noslēgumā zupai pievieno zaļumus.
Pasniedz ar skābu krējumu.