Rozā aukstā zupa ar spinātiem
Nepieciešams:
burciņa marinētu biešu
1 litrs rjaženka
1 burciņa 12% krējuma
buntīte zaļie salāti
1 garais gurķis
buntīte maurlociņu
maza buntīte kindzas
maza buntīte violetais baziliks
sauja spināti
sauja skābenes
liela bunte dilles
1 tējkarote krievu sinepes
1 šļuka saldās ķīniešu čili mērces (tā, kas paredzēta vistai)
3 daiviņas ķiploku
garšvielas
ūdens - cik vajag
Pagatavošana:
Bietes - bļodā, pa virsu rjaženku, tad krējumu, visus zaļumus sagriežam, tos iekšā zupā, gurķi nomizojam, sarīvējam uz rupjās rīves, to - klāt zupai. Garšvielas, sinepes, ūdens - lai zupa nav pārāk bieza. Un - ēdam! Šo zupu var ēst bez apstājas...
Iesūtījusi:
Elita Veidemane,
dalībniece