Vegāniska aukstā zupa
Ir pienācis tas gada laiks, kad auksto zupu bez attaisnojumiem drīkst ēst gan brokastīs, gan pusdienās, gan vakariņās!
Sastāvdaļas:
- burciņa marinētu biešu
- 3 lauku gurķi
- bunte lociņu
- bunte diļļu
- bunte redīsu
- sinepes
- ķiploku sāls
- Oatly krējums
- 350-400ml ūdens
- 2 ēdamk. etiķa
Pagatavošana:
- Sagriež gurķus, redīsus, smalki sagriež lociņus un dilles.
- Visu ber bļodā vai katlā, pievieno marinētas bietes ar visu šķidrumu.
- Pievieno Oatly krējumu, etiķi, sinepes un ķiploku sāli, visu izmaisa.
- Beigās pievieno ūdeni, lai auksto zupu ''pašķidrinātu''.