Izmēģini jaunas auksto zupu receptes! Dzelteno tomātu aukstā zupa
Klasiskā biešu aukstās zupas recepte vienai karstai vasarai ir par maz. Izmēģini arī tomātu auksto zupu!
Sastāvdaļas:
- 2 selerijas kāti
- neliels dzeltenais čili
- viena dzeltenā paprika
- 3 dzeltenie tomāti
- viens šalotes sīpols
- baltmaizes šķēle
- 2 ēdamk. olīveļļas
- puse laima sulas
- neliela sauja rukolas
- pāris bazilika kātiņi
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas sagriež mazākos gabaliņos un liek blenderī.
Pievieno rukolu un baziliku.
Var pievienot arī sāli un piparus pēc garšas.
Visu sablendē, tad pievieno laima sulu un nedaudz olīveļļu.
Pasniedz ar zaļumiem un sālītām vēžu astītēm.